måndag 1 april 2019

Ekologisk toasits och potta

Ni som känner mig vet att jag inte alltid är snabb ut ur startblocken, men till slut så händer det =)
Så äntligen tog jag mig för att söka efter en ekologisk toasits och potta på nätet, hamnade hos Good for Kids och klickade hem det jag behövde.Snabb respons från företaget att toasitsen inte fanns med det motiv jag beställt men väl med en groda istället, grodor funkar lika bra om inte bättre på toaletten tänkte jag och slog till på den. Superglad att få paketavin så körde jag till mitt uthämtningsställe och fick ett väldigt tillknycklat paket, Post Nord måste ha gått hårt åt mitt paket.


Plockar upp varorna när jag kommer hem och ska testa toasitsen, den glider runt på ett oroväckande sätt och jag tror först att den inte passar vår toastol. Men när jag tömmer kartongen på allt packmaterial så hittar jag en liten del av toasitsen i botten av lådan, det är ett av stödbenen till toasitsen. Mailar leverantörern om mitt dilemma och frågar om de har fler toasitsar, men de är tyvärr slut i lager. Men om jag vill behålla toasitsen får jag 75 % rabatt, nappar utan betänketid för jag vill verkligen ha en fungerande toasits när lilla E kommer hit nästa gång. Så nu blir det till att leta fram superlimmet och få fast det lilla benet igen.


Jag hade inte sett Good for Kids tidigare, man är så insnöad med de webshopar man brukar handla hos, men jag kommer absolut handla hos dem igen. När man tar hand om sina kunder på ett snabbt och bra sätt så kommer de tillbaka, och det gjorde de med bravur på detta ställe. Så kika in hos dem och handla ekologiska och bra varor till ditt barn eller barnbarn!

Hos Good for Kids hittar du ekologiska leksaker och produkter för föräldrar och barn
Måste få säga att toalettstolen för en gång skull såg lite trevlig ut, vem blir inte glad av en sprudlande, färgsprakande groda liksom =)

Ekologisk toasits från Rotho Bio Line.
Ekologisk toasits för barn, naturlig och återvinningsbar. Gjord av socker, mineraler och fossila resurser i Tyskland. Fri från ftalater och BPA. 100% återvinningsbar.
Finns att köpa hos Good for Kids för 249 kr.
Toasitsen pryds av en (färg)glad liten groda

Post Nord var inte allt för varsam med mitt paket vilket resulterade i ett avbrytet stödben.
Men med Good for Kids välvilja och kundservice så löste vi det på ett bra och smidigt sätt.
Ekologisk potta från Rotho Bio Line.
Ekologisk potta för barn, naturlig och återvinningsbar. Gjord i Tyskland av socker, mineraler och fossila resurser. Fri från ftalater och BPA. 100% återvinningsbar
Finns att köpa hos Good for Kids för 249 kr.En söt liten panda pryder pottan
De ekologiska produkterna i inlägget ovan är tillverkad av till mer än 70 % av socker och ca 30 % är olika mineraler, ca 5 % från fossila resurser. Allt material i ekotoasitsen är helt återvinningsbart om den grävs ner i jorden så den är inte bara ekologisk och giftfri för ditt barn utan även resurssparande för miljön. Då det är ett naturligt material så kan färgen på produkten förändras över tid om de t.ex. utsätts för starkt solljus under längre tid. De är hygienisk då de har en "slät" yta och därför är den enkel att hålla ren: skölj av den under rinnande vatten eller rengör med tvålvatten vid behov (ska ej desinficeras). Tillverkad i Tyskland.  Den är ergonomiskt utformad med mjuka former och därför bekväm för barnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spökbiskvier till Halloween

Tidigare bakade jag biskvier med fem olika fyllningar, receptet på hallonbiskvier  fick ni igår och här kommer övriga fyra smaker. Med tanke...