söndag 14 oktober 2018

Los Altos, Spanien

De senaste åren har gått med raketfart, jag har inte riktigt hunnit med själv och därmed endast ett inlägg i bloggen under 2017 och ingenting 2018 förrän i augusti i år. Därför kommer detta inlägg ca 5 månader efter att det hände.

I maj i år åkte hela familjen till Spanien, det var massor av år sedan vi var på semester tillsammans.
Min morbror och hans fru har köpt en lägenhet i Los Altos, Torrevieja, som vi lånade en vecka. Efter en tuff vår så var det så skönt att bara få komma bort och vara tillsammans, att slippa laga mat, gå till jobbet, fixa i trädgården, och allt annat som hör vardagen till. Att kliva upp varje morgon och ta en morgonpromenad i ett varmt och skönt klimat, att läsa en bra bok i skuggan på altanen, att äta god mat på någon av stadens fina restauranger och bara ta tillvara på varandra.

Av alla restauranger vi åt på så kom det armeniska köket på både första och andra plats. Vi köpte ofta lunch på ett armeniskt litet kebebställe, så sjukt gott och billigt. Och den bästa middagen blev på ett annat armeniskt ställe där buffén var sagolikt god.

Tror alla i familjen var lika nöjda, så det blir nog en repris i nästa år =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spökbiskvier till Halloween

Tidigare bakade jag biskvier med fem olika fyllningar, receptet på hallonbiskvier  fick ni igår och här kommer övriga fyra smaker. Med tanke...