söndag 30 september 2018

Hundar, katter och extrabarn

Ibland händer det saker i livet som man aldrig kunnat förutspå. För vår del kom en liten, liten tjej in i våra liv för sisådär snart två år sedan. Då var hon bara en liten parvel på några månader, nu är hon en klok och fin tjej med skinn på näsan på hela 2,5 år.

Varje gång hon kliver in innanför vår ytterdörr så fyller hon våra hjärtan med kärlek och värme. Hon fyller vårt hus med skratt, glädje och bus. Hon känner sig trygg och söker sig till oss alla för både lek och tröst.

Jag vet att många frågat och funderat vem den lilla sötnosen är som dyker upp på våra flöden på Instagram och Snapchat. Vi har inte blivit farmor och farfar, bara lite extrafamilj när hennes mamma och pappa behöver hjälp. Och för vår del så får de fråga hur ofta de vill, för vår lilla E är som en del av vår familj <3 p="">
Ibland är vi hund- och kattvakt, och ofta har det sammanfallit med att vi haft lilla E på besök. Det fungerar hur bra som helst, hon är inte speciellt jobbig på djur, tycker om att klappa dem men vill inte bära runt dem. Däremot älskar djuren henne och vill gärna vara så nära som möjligt. Är man hund och lite småsugen på smörgås eller havrefras kan det dessutom löna sig och vara nära =)

Snövit och lilla E

Även katter kan tydligen pussla =)

Tur maken har proffshjälp när varmvattenberedaren har havererat

Världens bästa sovkompis

På väg till dagis i regnet

Kubbspel kan användas till mycket

Lite fika i sommarvärmen

På promenad med Polly

Bästa vänner gör allt tillsammans, här tittar de på Youtube (fast Polly har nog mer fokus på smörgåsen som E har i handen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar