söndag 23 november 2014

Gladaste killen i hela världen

I flera år har lillen väntat och längtat efter en egen moped och nu i helgen blev det äntligen verklighet.
Han har spanat på Blocket i flera månader och tjatat om den ena mopeden efter den andra på alla möjliga ställen i Sverige.
I fredags kom det ut en annons på en Yamaha Aerox i Gävle och den var superfin och vi fick den till ett riktigt pangpris.
Lördag morgon vankade han av och an som Professor Baltazar i barnprogrammet från när vi var små, anledningen var att han hade skickat ett sms till säljaren av mopeden och väntade nu ivrigt på svar.
När det äntligen plingade till i mobilen så blev han helt galen av lycka. Han hoppade, tjoade, pladdrade och kramades så hårt så jag trodde att jag skulle gå sönder. Har aldrig sett en så glad människa i hela mitt liv!

På kvällen tog maken med sig lillen och släpvagnen till Gävle och nu står den här vit och fin på vår gård.
Lillen springer ut en gång i kvarten och tittar på den, putsar lite på den, klappar om den lite fast mest tror jag bara att han står där och tittar och njuter av att den äntligen är hans.
När han inte är där ute så sitter han med datorn eller mobilen och letar mopedsaker eller läser på hur man ska göra för att få den exakt som han vill ha den.
En mycket frustrerad flickvän sitter bredvid och inser att hon numera är nummer två, men hon kan nog vara lugn, för nyhetens behag lägger sig nog snart.
Nu återstår mopedkörkort och att invänta 15-årsdagen i februari.

Känner ni igen känslan när man får något som man väntat och längtat efter riktigt länge?

♥ KRaM aNNiCa ♥

Yamaha Aerox
Tänk att en moped kan skapa så mycket lycka hos en nästan 15-årig kille

2 kommentarer:

  1. Oj, vad säger du, ser mopederna ut så numera. Jag tänkte just att är han så ung och får köra motorcykel, jättefort tänkte jag också....Häftig maskin! Och jag kan tänka mig att han är lyckligt.
    Nej, jag har nog aldrig varit sådär över hövan överlycklig över någon sak, det kan jag inte minnas. Nästan tvärsom, när jag väl fått det har jag ändrat mig och tagit ett billigare alternativ eller inget alls.....man är ju så olika.
    Agneta kram

    SvaraRadera