lördag 21 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Foto: © UNICEF/AsselinJust nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag är nog inte rätt kvinna för det jobbet, men jag kan dra mitt strå till stacken genom att publicera jag den här bloggposten. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

6 kommentarer:

 1. Vilken kanonbra idé, jag har ingen blogg men jag hoppas nästan alla bloggar hakar på detta så att så många barn som möjligt kan bli vaccinerade!
  Däremot ska jag bli världsförälder from nu, det får bli mitt sätt att dra ett strå till stacken =)
  Och btw, jag tror du skulle vara helt rätt kvinna för jobbet, jag upplever dig som en person med ett gigantiskt stort hjärta som ställer upp för alla, sedan kanske du inte kan åka pga av familj och jobb...men helt klart skulle du passa för jobbet!!!
  Kram Bea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Bea för alla snälla ord! Och givetvis ska du bli världsförälder!
   Kram Annica

   Radera
 2. Håller med om allt Bea skriver ovan och jag ska också bli Världsförälder...många bäckar små =)
  Ha en underbar helg nu!
  Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack även till dig Annika, ni är bara för snälla och söta =)
   Du kommer inte att ångra dig att du blir världsförälder, så lite pengar och så mycket nytta!
   Kram Annica

   Radera
 3. Jag är redan Världsförälder.
  Vad bra om så många bloggar som möjligt hänger på detta, vi kan aldrig göra för mycket för dem som har det sämre ställt!
  Kram A-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra A-L!!!
   Jag hoppas också att många bloggar hänger på så det blir många vaccinationsdoser =)
   Kram Annica

   Radera