måndag 19 mars 2012

Underbara sängkläder från IKEA


Hittade dessa helt underbara inspirationsbilder hos Livet Hemma, de har hämtat sin inspiration från den gotländska karga naturen :
Den genuina gotländska stilen har sina rötter i naturens material och färgskala,  med de typiskt vitkalkade stenhusen och de mjuka silvergrå fårfällarna som perfekt värmekälla på golv, i sängar och i den skönaste korgstolen!
De har även använt sig av andra naturmaterial, såsom Linne. Lakan i lin ger ett levande uttryck och blir bara vackrare med åren! 
Vilket härligt sovrum, tänk att få krypa ner i den sängen varje kväll. Helt underbar vägg, karg och kal och härligt ruffig! Och ett helt berg av kuddar i massor av härliga dämpade toner. För att inte tala om den slitna dörren som står lutat lite nonchalant =)
Jag gillar färg, men det får inte vara skrikiga färger, så dessa bilder är verkligen JAG!

Sommarfint bohemisk blir sängen om du lägger några meter AINA naturfärgat linnetyg 69 kr/m över madrassen innan du bäddar! LINBLOMMA påslakan med två örngott 699 kr, finns i vitt och natur, BIRGIT STRÅ överkast/filt 299 kr, BEKVÄM trappstege 299 kr, här målad i en ljust grå ton, BJÖRKEFALL ljusstake 59 kr. 

Bulla upp med mycket sköna kuddar som ryggstöd. Längst bak ser du URSULA kuddfodral i vitt och beige 129 kr, EKTORP svankkudde i randigt 199 kr, AINA kuddfordral 59 kr, LINBLOMMA örngott har fina detaljer med stroppar i tyg som förseglas med en enkel knut.
Foto: Roland Persson
♥ KRaM aNNiCa ♥ 
2 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt, där vill man bara krypa ner och sedan stanna kvar =)
  Kram A-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tur jag inte har det så i sovrummet för jag har fullt sjå att ta mig ur sängen iaf =)
   Kram Annica

   Radera