onsdag 21 mars 2012

Tine K Home - Ljuslykta Facet


 


Denna ljuslykta från Tine K Home måste vara min största vill-ha-sak just nu. Finns i massor av underbara färger och den är inte heller speciellt dyr i jämförelse med andra märkesvaror. 

Finns att köpa hos bl.a. Perlanliving. Finns ju en obegränsad mängd webshopar, men denna är en av mina favoriter. Kika in och låt dig inspireras i massor! 
 
 
 
 Alla dessa underbara bilder är lånade från Perlanliving

♥ KRaM aNNiCa ♥ 

6 kommentarer:

 1. Härliga lyktor! Verkar bli bra väder i helgen :)
  Kram Ingela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller verkligen tummarna för finväder. Ska grilla hamburgare i tre timmar på lördag på Innebandy DM, så jag vill slippa att stå och frysa (kanske grillen kan råda bot på iof)
   Kram Annica

   Radera
 2. Men vilka fina lyktor :). Hur går det med dina datorproblem? Ser att bilderna ligger lite huller om buller. Hur går det med stygnet förresten?
  Kram A-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du märker det. Tror jag blir galen!!! Jag har verkligen inte bra tålamod och detta suger musten ur mig. Största problemet är inte bloggen utan rent allmänt på jobbet osv. Blir extremt uppstressad av att datorer är sega eller inte alls fungerar, har alldeles för mycket att göra för att sitta och glo på ett timglas på skärmen hela dagarna. I-landsproblem så det bara studsar om det, men ändå.
   Stygnet sitter där det sitter, ingen inflammation ännu heller. Så det lär väl bli till att skära lite igen. Men jag tänkte avvakta tills på måndag eller tisdag, måste ha en fungerande hand i helgen om jag ska grilla hamburgare, sälja fikabröd samt städa på DM.
   Nu håller vi tummarna för finväder!!!
   Kram Annica

   Radera
 3. Fick tre stycken i olika färger i julklapp och de är verkligen snygga. På kvällen när man tänder ljusen kastar de jättefina reflexer upp på väggen och bordet.
  Kram Yvette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att de är ännu finare i verkligheten än på bild. Men jag tror jag ska avvakta mitt inköp till hösten, för nu går vi ju mot ljusare tider och då blir det inte så mycket tända ljus om kvällarna.
   Kram Annica

   Radera