lördag 25 februari 2012

Dagens uppdrag - leta altandörr

Sovrumsfönstret i förmiddagsljus.
Ännu en vacker bukett tulpaner maken skämt bort mig med denna vecka ♥
Vaknade upp till en strålande vacker "vårdag" även idag. Skönt med sovmorgon efter två slitsamma dagar på jobbet, inte pga av att jag slitit hårdare än vanligt utan därför att handen inte är helt fit for fight ännu.
Gillar verkligen att sova och sedan jag fick mitt nya underbara täcke från Höie så vill jag överhuvudtaget inte lämna sängen längre ♥

Dagens viktigaste uppdrag består av att leta en altandörr till sovrummet, vill så gärna få in en dubbel helglasad dörr där till sommaren. Tänk vad underbart att bara kunna öppna dörren och kliva rakt ut på soldäcket eller att vakna tidigt en sommarmorgon och kunna ställa upp dörren på glänt och sova vidare. 

Sovrummet och badrummet uppe är de två rum med fönster som vi valt att inte måla vita då vi har haft planer på att byta ut dem så fort det bara går. Nu kanske turen äntligen kommit till sovrummet och då mellansonen har rummet bredvid åker hans fönster med av bara farten =).
Tanken är väl att alla fönster på huset ska bytas, men det kostar ju en slant så vi har valt att byta dem lite då och då. Fönstrerna i vardagsrum och uterum behöver inte bytas som tur är och badrummet nere samt tvättstugan blev bytta i rusten i somras. Återstår köket med fyra fönster samt ovanvåningen med sju fönster...mycket pengar blir det.

Nä, nu blir det en kopp kaffe och hårt arbete vid datorn =)

Förhoppningsvis sitter det en vacker altandörr här till sommaren =)

Vore ju underbart skönt att bara kunna öppna dörrarna och kliva ut på soldäcket utanför, eller kunna gina genom sovrummet med grilltillbehören vid sommarens alla grillningar =)
♥ KRaM aNNiCa ♥ 

4 kommentarer:

 1. Otroligt vackra tulpaner! Vad mysigt att kunna gå rakt ut på soldäcket och krypa ner i en solstol i sommar =). Nu håller vi tummarna för en lång och härlig sommar samt att er altandörr kommer på plats.
  Kram A-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa, en jättelång och härlig sommar vill vi ha!
   Kram Annica

   Radera
 2. Vilken härlig baksida ni verkar ha, med soldäck, murad grill, stenmur och skogen alldelens bakom knuten. Antar att ni spenderar massor av kvalitetstid där på sommaren.
  Kram Bea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varje ledig stund om vädret tillåter ♥. Och det blir ju en och annan grillning, nästan så man inte ens vill ha grillat i slutet av sommaren =)
   Kram Annica

   Radera