tisdag 24 januari 2012

Tidningsställ Tipack från Designtorget

Hos Designtorget kan man hitta en massa skoj, en del saker kanske känns helt onödiga, men en del saker är väldigt vettiga. 

Och ett tidningsställ kan vi ju alla behöva, för hur kul är det med alla tidningar vi har ligger skräpandes överallt. Vissa tidningar åker ju rätt så snabbt i återvinningen men en del tidningar varken vill eller kan man skilja sig ifrån. 

Då är Tipack från Designtorget ett väldigt bra alternativ, snygg och stilren utan en massa krusiduller (som jag är lite smått allergisk mot). Och dessutom rymmer den väldigt många tidningar. 

Det här är inte enbart ett tidningsställ utan en del av inredningen, något man inte behöver skämmas för när den står framme. 

Besök någon av Designtorgets alla butiker i Göteborg, Malmö, Oslo, Sickla, Stockholm eller Arlanda, adresser finner du HÄR. Eller kika in i deras webbutik och klicka hem ditt tidningsställ HÄR.

Tidningsstället Tipack är en av många fina, smarta saker som kan köpas på Designtorget


♥ KRaM aNNiCa ♥

2 kommentarer:

  1. Helt rätt tänkt :). Om man iaf vill ha tidningarna kvar kan de helt enkelt få ta plats och synas.
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Jag har en Tipack i svart och är sjukt nöjd, ska köpa en tio att ställa bredvid tänkte jag. Fin blogg du har, ska surfa runt och kika vidare :)
    Kram Mia

    SvaraRadera