torsdag 15 december 2011

15 December 2011- Hårda klappar

Hårda paket kan ju faktiskt innehålla precis vad som helst, men jag tänkte rikta in mig på böcker, spel och dvd. Här finns verkligen något till alla, för hur många är det som varken läser, tittar på tv eller spelar...kan inte vara många.

Till pappa -  de flesta pappor är ju sporttokiga, så då passar väl Zlatans självbiografi eller Salmings kokbok perfekt. Eller kanske nyaste Fifa på Xbox 360.


Till mamma - julmat, julgodis, fest och pyssel med Pernilla Wahlgren kanske vore något för våra mammor...fast min mamma skulle nog uppskatta en bok med Ernst och en bra deckare istället, som Liza Marklunds senaste, Du gamla, du fria.
Till syster - nu kanske inte din syster har samma intressen som dig själv, men om hon har det så önskar hon sig nog inredningsböcker som Välkommen hem till Maria Montazami, Inred och dekorera ljust och lantligt eller varför inte en bok om hur man slår in sina julklappar fint. Mia Skäringers senaste, Avig Maria,  går nog säkert också hem. Eller varför inte både förra årets och årets inspelningar av Så mycket bättre.

Till bror - en spännande bok såsom Hjorth Rosenfeldts senaste bok Lärljungen eller kanske säsong 1 och 2 av Solsidan.Till sonen - Guinness World Record 2012, en bok som funkar alla år hos stora som små och åtminstone i vårt hem står det alltid spel högst upp på önskelistan, de senaste är Assassins Creed 2 och Call of Duty MW3.

Till dottern - när flickorna är små går pysselböcker i alla dess former hem och givetvis är det spel som gäller även för flickor, varför inte Twister Mania eller The Sims 3 Husdjur.
 Till mormor/farmor - Allt om Mats julkokbok samt Arne och Carlos Julkulor blir absoluta favoriter för mormor och farmor. De gillar nog även Lars Aduktussons Världens Bästa Story.
Till morfar/farfar - även här slinker en självbiografi in, nämligen Percy Barneviks Jag vill förändra världen. En bok om att snickra funkar nog bra, för de allra flesta mor- och farfädrar tycker ju om att jobba med verktyg. Och i dessa miljömedvetna tider är kompostering väldigt modernt, kanske dags att de läser in sig på ämnet.
Själv vill jag ha nästan allt av ovanstående =)

Bilderna är lånade från Adlibris, CDON och Megastore.

1 kommentar:

  1. Jag vill också ha nästan alla :)
    Kram Ingela

    SvaraRadera