söndag 13 november 2011

Vitrinskåpet PETRI från Jysk

Jag har ju letat med ljus och lykta i flera månader efter ett skåp till den lilla väggen i köket. Har kollat både begagnat och nytt, men ingenting har de mått jag behöver för att få plats med både skåp, kaffemaskin och frukostTV på väggen.

Så helt plötsligt stod det där framför mig, vitrinskåpet PETRI på Jysk, med alldelens rätt mått (åja, den hade ju gärna fått vara en-två dm högre, men det kan vi lösa genom att fästa den i väggen istället för att ha den stå på ben).

Så nu återstår att övertala maken (han lät inte så svårövertalad när jag visade honom den) och sen så...kanske...har dock inte talat om för honom att det medför extrakostnader i form av fina lådor och andra typer av förvaringar =)
Idag har vi en vinhylla (fast nästan helt utan vin då flaskorna är i vinhyllorna i köksdelen) som inte tillåter varken kaffemaskin eller frukost TV. Den får flytta ut i uterummet för jag vill inte göra mig av med den.

Funderar på att köpa vitrinskåpet PETRI på Jysk och ställa den i köket. Kan vara lite dumt med glasluckor, men vi får sätta tyg på insidan om vi inte klkarar av att ha ordning på prylarna.
Denna bild är lånad från Jysk

1 kommentar:

  1. De är riktigt fina. Kanske man kan komma förbi på lite frukostkaffe framöver :)
    Kramar Cissi

    SvaraRadera