söndag 27 november 2011

Sista vinterjackan inhandlad för i år

Var inte lätt att hitta denna jacka i rätt storlek, har svept genom nätet både i Sverige och utomlands, men skam den som ger sig...för nu är den beställd, betald och på väg mot vårt hus och en mycket ivrig liten pojk.
 
Önskar ju att han var 1 dm kortare för då hade vi fått jackan till halva priset nere på stan idag, men nu blev det iaf 20 % rabatt. Hoppas bara han kan ha den, för det lär ju inte gå att byta den till en större storlek med tanke på hur slutsåld den är.
 
Hittade rabattkod på Rabatta.se på 20 % på Sportamore där vi beställde jackan. Perfekt att kunna leta rabattkoder på nätet, kan hitta hur bra rabatter som heslt ibland. Varför betala fullt pris när man kan komma unden billigare?
 
Nu är även lillens vinterjacka beställd, tre vinterjackor på en och samma månad är inte roligt...men det kan ju inte vara kul jämt heller.
 


2 kommentarer:

  1. Även denna var jättefin. Men du har inte visat mellansonens jacka. Vad köpte han? Tur du hittade lite rabatt även om 50 % hade suttit ännu bättre.
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Nä, den glömde jag att visa. Men nu är den för lortig för att fota :(. Men han valde iaf en snygg, svart Everestparkas med lurv på huvkanten. En klassiker alltså.
    Kram Annica

    SvaraRadera