lördag 8 oktober 2011

Äntligen lördag och sovmorgon ♥

Har hittat mitt absoluta favoritbröd i Wasas Solruta Pumpkin Seeds. Krispigt, luftigt och med massor av härliga pumpafrön och sälta *mums*

Är helt slut efter denna vecka. Hard Close är den näst största "händelsen" på året som ekonom, bara årsbokslutet är större. Vid Hard Close dyker också revisorer upp på alla större bolag och de ska förses med all dokumentation och information de behöver för att granska bolaget. Det är lite av allt vi pysslat med denna vecka. Sedan händer det lite annat på vårt bolag som säkert de flesta i min hemstad inte har missat i nyhetsflödet.

Eftersom jag aldrig gör något med måtta valde jag att denna vecka gå tillbaka på heltid efter att ha varit deltidssjukskriven sedan i april. Och eftersom jag ändå var på hugget var det lika bra att ta tag i träningsbiten också, så nu har jag cyklat till och från jobbet hela veckan samt hunnit med två pass på gymet. För att få extra bra resultat av träningen är det dessutom bara nyttiga ätbara saker som dukas fram...nyttig mat, inget fredagsfika och inga ostkrokar till fredagsmyset.

Så efter en tuff vecka är det underbart skönt att äntligen få sovmorgon, har ätit en god frukost med mitt nya favoritbröd och planerna för dagen är att göra så lite som möjligt.

Så nu ska jag gå och göra absolut INGENTING =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar