onsdag 17 augusti 2011

Onsdag och halva första arbetsveckan har passerat

Jaha, då var det redan onsdag em och halva veckan har passerat i rasande fart och även om det är lite motigt att gå till jobbet så har det gått riktigt smidigt de här första dagarna. Alltid skönt med en hyfsat tom möteskalender första veckan så man hinner acklimatisera sig till arbetstempot igen, är ju en viss skillnad från att bara lalla runt här hemma.

Sedan är det ju roligt att komma hem och se vad som hänt med alla våra projket medan jag varit på jobbet, nu var jag visserligen hem och tjyvkikade på lunchen så jag visste vad som var på G. Äntligen har vi fått taklister överallt i hallen nere, och även några i hallen uppe. Vi var och skulle köpa taklister i går och de hade bara två stycken 4 meters längder kvar, så vi får snällt vänta tills det kommer hem flera.

Lillen investerade i en ny palm när vi var i Uppsala i söndags, mamman hade ju knyckt hans stora palm och placerat den i uterummet och i ett svagt ögonblick lovat honom två nya i utbyte. Han var mycket noga med att påpeka att jag fortfarande var skyldig honom en =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar