söndag 7 augusti 2011

Mumsiga kräftor och räkor

Kräftor ♥

Är det augusti så är det, och då ska det ätas kräftor i mängder.
Så idag dukade vi upp massor av gott i uterummet och sedan mumsade vi i oss alltihopa.
Passade på att bjuda in morbror på lite kräftor när han kom och hämtade Alice.
Fattar inte att så fula små varelser kan vara så goda ♥

Jösses vad det har regnat i dag, stod som spön i backen hela em. Lillen hade match i Gävle och det regnade konstant, de såg ut som dränkta katter hela högen. Killarna kämpade på i blötan och lyckades vända underläge till oavgjort. Stackars lillen fick kliva av när det var en kvart kvar, då hade han haltat runt bra länge men kände att det inte gick att spela längre. Vet inte vad det är med hans ben, men han har haft ont ända sedan i våras och det vill liksom aldrig släppa.

Alice fick stanna hemma från fotbollen, inte kul att vara hund i blötväder. Och den tjejen gillar inte regn kan jag lova, fick nästan släpa ut henne i regnet vid 18 tiden, ytterst motvilligt tog hon sig till närmaste liten buske och kissade lite, sedan fort som attan in i värmen igen. Väl inne glömde hon bort att hon är gammal och trött och for fram som en kalv på grönbete med en innebandyboll i munnen haha.

Stackars vovsingen saknar sin matte något enormt, men på tisdag får nog min moster komma hem från sjukhuset och då kommer Alice inte att lämna hennes sida i många sekunder.Kräftor, räkor, salta kex, ölkorv, fetaost, vindruvor, plommontomater, potatissallad, romsås, aioli, aioli med lime, vitsås, skagenröra samt marinerade räkor.
Kräftorna var otroligt salta, saftiga och goda, det var Lobsters Turkiska djupfrysta kräftor medium som vi köpte och blev otroligt nöjda med.
Måste nog bunkra upp med några kartonger så vi har att äta i vinter också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar