fredag 5 augusti 2011

Kruka Hillevi från Alma Design

Nu har vi äntligen fått tillbaka vårt uterum som under många veckor varit belägrat av byggmaterial och inredning till badrummet. Maken sliter på med bygget och i går kom handfatet och kranen på plats. Handtag och lås på den nya dörren kom också upp så nu kan vi äntligen använda toaletten och låsa om oss =)

I måndags beställde vi fyra gråa glasblock som skulle komma i onsdags, inte ett ljud hörde vi så maken ringde och då sa de att de trodde de skulle komma på torsdagen. Nu är det fredag och ingen har ringt. Dålig stil tycker jag, man kan väl åtminstone ringa och meddela att de inte har kommit så man slipper fundera. Vi kommer ju inte vidare i bygget av duschvägg förren vi fått dessa fyra glasblock.


I går hade vi finfrämmande ♥ som bjöd på massor av god plockmat, bl.a. svenska färska kräftor. Efter maten spelade vi Med andra ord i många, många timmar och under dessa timmar slank det antagligen ner alldelens för mycket vätska för jag har mått pyton hela dagen. Tänk att man aldrig lär sig *suck*
Denna kruka, Hillevi, från Alma Design skulle jag vilja ha tag i. De skulle passa utmärkt i uterummet tillsammans med den vita stegen som äntligen kommit fram bakom allt byggmaterial.
Bilderna är lånad från almadesign.se

1 kommentar:

  1. Great information. Lucky me I found your website
    by chance (stumbleupon). I've bookmarked it for later!
    My web page: Canon EOS 50D

    SvaraRadera