fredag 19 augusti 2011

Härliga, underbara fredag

Under semestern har fredagar varit som vilken annan dag som helst, men nu när man är tillbaka i vardagen med jobb och snart skola så är fredagen åter igen min favoritdag =)

Denna fredag verkar bli extra rolig, för senare i kväll kommer några goda vänner och deras barn över på lite kräftor. Hittade tyvärr inte på de kräftor vi köpte förra gången, men jag hoppas de vi fick tag på ska vara lika goda.

I morse när jag gick till jobbet såg badrummet ut så här (se nedan), efter helgen ska förhoppningsvis ännu fler detaljer ha kommit på plats. Är så spännande och roligt att se hur arbetet framskrider och att små, små saker kan göra en stor skillnad. Som igår när jag kom hem och fönstret och dörren hade fått foder och senare på kvällen när maken satt dit de sista glasblocken.När fönsterfodren kom på plats kändes badrummet genast mer hemtrevligt. Den "färdiga" duschväggen gjorde även den sitt till, återstår att foga samt att sätta på kantlister så är väggen helt klar. En PAX fläkt ska in i hålet på väggen.

1 kommentar:

  1. Glasväggen blev verkligen urläcker!
    /Ingela

    SvaraRadera