söndag 14 augusti 2011

Gröna Lund

Spenderade många sköna timmar på Grönan i går, om man bortser från att det var alldelens för mycket folk så hade vi en kanonkväll. Vädret hade vi också med oss, solen sken och det var så där lagomt varmt. Maken och lillen åkte karuseller som besatta, mellansonen spenderade sina pengar på lotter och jag var liksom någonting mittemellan. Blev till slut sju karuseller för mig också, passade på när Sommarkrysset spelades in för då blev det rätt så lugnt i karusellköerna. Att det var Sommarkrysset igår hade vi ju inte koll på, är andra gången vi lyckas pricka in stora evenemang i samband med vårt besök på Grönan. Vi såg kanske fem minuter av genrepet men annars varken hörde eller såg vi artisterna, hade fullt upp med att åka karusell =)

Vi åt en fantastiskt god grillbuffé på Krejsy´s, vet inte riktigt vad som var godast på buffébordet för det fanns flera favoriter. Jättegoda ribs, kycklingfilé, helgrillat lamm, rimmat bogblad, grillade grönsaker, kryddstark räksallad och en helt gudomlig potatisgratäng var några av de maträtter som landade på våra tallrikar.

Stupade trötta och glada i säng framåt ett på Park Inn Solna. Vaknade utvilade i morse och var redo för FRUKOSTBUFFÈ ♥ och sedan shopping i Solna Centrum. Mellansonen fyndade både nya skor, chinos, shorts och en snygg t-shirts, perfekt med tanke på skolstarten om en vecka. Själv fyndade jag två skjortor och två linnen på Gina Tricot.

Blev ett stopp i Uppsala på vägen hem, fyra strömbrytare och en palm senare kunde vi äntligen styra bilen hemöver. För hur det än är så är borta bra men hemma BÄST!Bilder från vår kväll på Gröna Lund i går


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar