tisdag 16 augusti 2011

Bosch Black Edition

Nu börjar vi närma oss beställning av tvättmaskin och torktumlare, om det blir som jag vill och hoppas så blir de svarta. Och av de få svarta som finns att välja på är dessa pianosvarta från Bosch klart snyggast.

Så här skriver Bosch om sin Black Edition:

De nya tvättmaskinerna och tumlarna är inte bara oemotståndliga med sina pianosvarta chassin och med luckans inramning i polerad aluminiumlook, utan också otroligt snabba. På enbart 60 minuter är tvätten både ren och torr!


Kondernstumlare i pianosvart har specialprogram för strykfri torkning med ånga vilket gör maskinen helt unik. Den har även ett sensorsystem som känner av när tvätten är torr.


Den snygga tvättmaskinen i pianosvart har ett snabbtvätt program endast 15 min. Utöver detta har den även ett fläckborttagningssytem som har 16 olika inställningar.

Mmm, materiella ting, jag vet...men jag vill iaf ha dem!

Tvätta Svart - helt lagligt hemma med denna tvättmaskin och torktumlare från Bosch

2 kommentarer:

 1. Vi funderar också på att köpa dessa när vi rustar tvättstugan senare i höst, de är ju så läcker =)
  Mysig blogg förresten med massor av fina bilder. Kikar nog in snart igen för att se hur det går för er med badrum och tvättstuga.
  Hälsn Eva

  SvaraRadera
 2. Hej Eva, tack för de fina orden och för att du kikar in hos oss. Håller tummarna för att vi båda snart har dessa vackra pianosvarta pjäser i våra tvättstugor =)
  Kram Annica

  SvaraRadera