fredag 12 augusti 2011

Badrum statusrapport

Även om det stått stilla några dagar i badrumsrusten så har det hänt små, små förbättringar där. Ny tvålpump och sopkorg är en liten sak och nyss kom insynsskyddet på fönstret på plats. Handdukstorken kom även den upp på väggen häromdagen. Nästa vecka ska duschväggen komma på plats samt att det ska upp lite lister. Vi har även börjat titta på tvättmaskin och torktumlare samt väntar på att bastun ska komma in på lager igen så vi kan beställa den. För när dessa tre saker är på plats i tvättstugan kan vi bygga för dörren och sätta in det lilla fönstret samt sätta upp panelen...sen så är det bara lite småpyssel kvar såsom krokar, tvättkorg, lite fina burkar att ha tvättmedel etc i samt att köpa en bänk med skåp till tvättstugan

Är jättenöjd med alla våra val hittills =)


Toalettstol Ifö Sign, tvättställ och spegel Noro Avanti, handdukstork Svedbergs Kio, duschset Hafa Lime, tvålpump Lene Bjerre Croco samt tvättställsblandare Tapwell Evo Waterfall

4 kommentarer:

 1. Förstår att ni är nöjd med allt ni valt, blir verkligen hur bra som helst. Ser fram emot att se duschväggen på plats.
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Tack Karin, lovar att uppdatera så fort något nytt händer. Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Hittade till din blogg via Bloglovin idag. Vilket fint hem ni har! Kommer garanterat att följa din blogg framöver då jag tycker du skriver om så blandade och intressanta saker. Du varvar bilder och berättelser från ert hem med resor och saker ni upplevt samt slänger in lite tips på intressanta saker och vacker inredning. Keep up the good work!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 4. Hej Veronica, vad glad jag blir att du hittat till min blogg och att du gillar vårt hem...för det gör ju vi också ♥. Jag försöker skriva om sånt som jag tycker om och förhoppningsvis finns det flera som kanske tycker likadant eller som får upp ögonen för det jag skriver om. Lovar att fortsätta i samma stil =)
  Kram Annica

  SvaraRadera