onsdag 27 juli 2011

Från dörr till dörr

I dag har vi inte fått mycket gjort, har mestadels åkt runt i bilen för att hämta och lämna saker. Lånade släpvagn av ett par vänner, så då fastnade vi där en stund, och åkte till ByggMax. 216 lpm råspont fick följa med hem och ligger nu på baksidan och väntar på att målas. Åkte för att lämna tillbaka släpet och fastnade där ännu längre. Sedan for vi vidare till min kollega för att hämta skylift och då blev vi kvar där en stund också. Vidare till en av våra grannar för att lämna skylift och givetvis fastnade vi där också. Jaja, har man semester så har man och då kan man passa på att stressa ner och ta dagen som den kommer =)

Fick iaf tummen ur och beställde handdukstorken, den vi hade beställt från början har utgått. Blev till slut samma märke, Svedbergs Kio, men i krom istället för i grått. Synd, för jag ville verkligen ha den gråa, men det blir nog bra i slutändan iaf.

Bild lånad från Svedbergs.se

1 kommentar:

  1. Brukar kika in här ibland, tycker du har en trevlig och inspirerande blogg. Vi har denna handdukstork i krom i vårt badrum och vi är jättenöjda med den. Lycka till med badrumsprojektet, ser fram emot att få se det färdiga resultatet sedan.
    Kram Linda

    SvaraRadera