torsdag 30 juni 2011

Vitmålat vinskåp i furu

Medan maken har sitt stora projekt med att rusta badrum och tvättstuga har jag många små projekt på gång. Ett var att måla vinskåpet i köket vitt, och nu är det klart. Blev hur bra som helst, ett helt nytt kök faktiskt. Blev så mycket ljusare av att bara måla en möbel.

Såsmåningom ska skåpet flytta ut i uterummet, för jag letar efter ett litet skåp att ersätta det med. Men det är inte så lätt att hitta ett i passande mått, för det får inte vara för högt och inte för brett. Och tittar man på de skåp som finns så är de antingen smala och höga eller låga och breda. Bara att bita ihop och leta vidare, rätt som det är så finns det ett skåp som passar och det kvittar om det är gammalt och fult, lite färg så löser sig allt!

I dag har vi varit till en kollega och hälsat på samt snosat på lilla sonen James 3 månader - vilken godbit. Har helt glömt bort att våra barn varit så där små och söta, de är visserligen söta fortfarande men inte 64 cm lång och utan tänder ♥Vinskåpet i köket är nu färdigmålat. Vilket lyft det blev!
Är så ljust och fint i köket nu.
Ännu finare blev det med rosorna som sonen fick på sin födelsedag.
Älskar vita rosor ♥
Önskar bara att rulllådorna under trappen kom på plats någon gång så det blir städat och fint där också (fast riktigt så stöigt som det är på bilden ska det normalt sett inte vara, blir så när hela badrummet och tvättstugan är utriven...snart så ska det vara rent och snyggt igen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar