måndag 2 maj 2011

Vitis Boskoop Glory år 2 - Vårteckensutmaning

Förra sommaren köpte vi en vinranka, närmare bestämt en Vitis Boskoop Glory, och den levererade några små vindruvsklasar redan första året. Nu väntar vi med spänning på vad som kommer att ske år två.

Bilderna är knäppta för några dagar sedan och nu i dag är den ännu grönare och finare. Dessutom har den fått en ny fin kruka idag, kände att de behövde ett snäpp större kruka om den ska kunna växa och frodas.

I dag havererade vårt modem, ett nytt är på väg via post så innan det är på plats blir det inga fler bilder eller inlägg. Tur jag hade laddat upp några bilder redan igår som jag kunda använda mig av idag. Därmed får dessa bilder bli mitt bidrag till den tioende måndagen i Humlebackens vårteckensutmaning.

Nu börjar vinrankan slå ut efter sin vinterdvala =)

2 kommentarer:

  1. De första synliga gröna tecknena är fina. Ser fram emot att se dem i blom

    SvaraRadera
  2. Annica; Ja, det känns stort och som ett evighetsprojekt. Men det är så underbart att veta att man har en altan att se fram emot. :) Vad det låter härligt med uterum och soldäck. Nu blir jag allt avis. Men det behöver jag inte vara länge till. ;) Vad roligt att du vill följa projektet. :)

    Och tack för lyckönskningen, det kan behövas. :)

    /Malin Inspiration & design

    SvaraRadera