måndag 9 maj 2011

Vårteckensutmaning - den elfte måndagen

Är det vår eller är det sommar? Är visserligen bara den 10 maj, men det känns ändå som om sommaren har börjat redan. Kanske är det för att vi haft så fint väder, både över påsk och även just nu, som det känns som sommar. Men för min del får det gärna vara så här för jämnan =)

Hur som helst är det den elfte måndagen med vårtecken i Humlebackens vårteckensutmaning. I min del av landet är det hur grönt och fint som helst nu, det mesta har slagit ut eller fått knopp och gräsmattan börjar växa på sig och kräver nog sin första omgång med gräsklipparen till helgen. Grodynglen simmar runt i dammen för fullt just nu, så det står inte på förren vi har de små rackarna skuttandes på gräsmattan igen.

Men det absolut bästa med våren och värmen är ju att man kan välja att sitta inne eller ute om dagarna ♥

Tomatplantan har vuxit sig större och grövre i värmen i uterummet. Klätterrosen på vår sydgavel har gått från trista små grenar till massor av blad den senaste veckan. Och på baksidan har små gullvivor tittat upp ur gräsmattan (dom får inte gräsklipparen ta till helgen!). Och för övrigt blommar det i varje litet skrymsle och vrå ♥

1 kommentar:

  1. Tack!! :)
    Det var jätteroligt att träffa er med! Å det är lika här, tänker å tänker men kommer inte längre..Men snart så!! :)
    Jonte blev ju tokkär i Micke! Så kul att se. :)
    Kram

    SvaraRadera