torsdag 5 maj 2011

I´m back

Det nya modemet är visserligen inte här ännu, men avin låg iaf i brevlådan idag så det får bli morgondagens projekt (men det gamla fungerar lite då och då, så det gäller att passa på när det går). I morgon händer det en del spännande grejer - en mäklare kommer hit och värderar vårt hus, så jag måste sätta fart och piffa till lite här hemma nu under kvällen. Spännande, spännande *ont i magen*

Sedan åker jag och maken till Stockholm på lördag, där ska vi äta massor av god mat, gå på konsert och sova på hotell. Syster Yster och mamsen får därför spendera sin lördag kväll och natt i huset på kullen (är visserligen inte någon kulle vi bor på, är mer ett internt skämt mellan våra vänner och oss - de bodde tidigare i samma kvarter och från deras hus till vårat går det en uppförsbacke. Därför bodde vi i "the hills" och dom "down i the valley").

Nä, dags för en sväng med trasan och rengöringssprayen, har tydligen varit många lortiga barn som hållt sig i trappräcket den senaste veckan.Hittade dessa krukor på Coop i veckan och de passar alldelens perfekt i vårt uterum, så bums åkte vinrankan (syns ju inte så bra på bilden för solen låg visst rätt på) samt en av våra få äkta blommor ner i dessa krukor. Nu står de och gassar i solen om dagarna, men slipper den kalla vinden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar