söndag 15 maj 2011

En soffa åker ut och gör plats för en ny

Nu är bäddsoffan till ovanvåningen beställd och kommer hem på måndag eller tisdag. Tjohoooo det kommer att bli helt underbart att få den på plats. Har visserligen inte provsuttit den så har jag otur är den inte lika skön som den gamla...men såååå mycket mer användbar.

Eftersom vi körde bort den blå soffan i torsdags är det lite tomt på ovanvåningen för tillfället. En fåtölj och en klappstol är det vi får vila rumpan på tills den andra soffan är på plats.

I dag har det varit kalas hela em och kvällen, har lite disk att ta hand om innan soffan och finalen mellan Sverige-Finland hägrar. Nervös som bara den, hoppas den inte blir så där nervpirrande som alla utom jag tycker om. Själv gillar jag när Sverige är överlägsen och leder med en sådär 10 mål, för då kan jag njuta av spelet och slippa få en mindre hjärtinfarkt varje gång pucken lämnar motståndarens zon.

Blev imponerad av standarden i gårdagens Eurovision Song Contest, var många av bidragen som var riktigt bra, bl.a. Azerbaijan som tog hem segern till slut. Men Eric Saade låg länge i ledningen men fick alldelens för få tolvor för att kunna utmana på slutet, han fick dessutom se sig (otroligt snöpligt) förbisprungen i sista röstningen av Italien. Men en hedrande tredje placering är inte fy skam!Ut med det gamla och in med det nya.
Tomelilla soffan har flyttat härifrån och på måndag eller tisdag får vi hämta Brooklyn på Jysk =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar