fredag 20 maj 2011

Äntligen har någon tänkt till!!!!

Ibland får man hem utbetalningskort på posten och tidigare har det varit ett rent hel*ete att lösa in dem. Tidigare kunde vi inte lösa in dem på vår bank utan var tvungen att gå till Posten eller en annan bank och de tog massor av pengar (75 kr på en del ställen) för att lösa in den. Och eftersom vi sällan har ärenden till stan och Posten så blev de oftast bortglömda (här pratar vi inte om stora belopp som ni förstår utan någon hundring bara).

Nu är det någon som ÄNTLIGEN tänkt till och helt plötsligt kan man använda dem som betalning hos Coop, Ica, Willys, mfl. Visserligen tar även de 25 kronor, men det är det värt!

Så nu ska jag stoppa min lilla utbetalningsavi i plånboken och nästa gång jag handlar har jag 250 kr "extra" att betala med =)

Läs mer på www.kuponginlosen.se/vardeavi för mer information

I dag har sommaren beslutat sig för att komma tillbaka ♥ och ingen blir gladare än jag (eller så är vi kanske rätt så många som blir glada). Tvätten hänger ute på sträcket och snart kommer lilla, söta Alice för att vara hos oss över natten. Inte kul att vara hundvakt i regn och slask, men en solig sommardag är det ju hur mysigt som helst. Hon är så snäll och lydig så man kan ha öppet på baksidan utan att hon sticker iväg. Hon kan strosa runt på tomten utan att man behöver vakta henne och i morgon kan hon följa med oss på fotbollsmatch =)

Alice i vår fåtölj i vintras ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar