fredag 8 april 2011

Inköpslista hallen

Varför envisas jag med att kalla rummet för hallen? Är ju eg ett vardagsrum/allrum. Men på husritningen står det hall ovanvåning och på något sätt biter det sig fast.

Har ju lite saker på vår inköpslista innan allt är klart med rusten, förutom taklister, dörrkarmar, dörrar och element står följande på inköpslistan, eller ska vi kanske kalla det för en önskelista istället för helt ärligt är inte alla dessa möbler förhandlade och klara med maken.

Soffa: eftersom jag vet exakt hur jag vill att soffan ska se ut och att budgeten styr föll valet på Brooklyn från Jysk, 3-sitssoffa med schäslong som dessutom är en bäddsoffa för bara 4 500 kr.

Soffa Brooklyn. Bild lånad från Jysk

Soffbord: här vill jag ha ett runt, litet soffbord och kände att jag verkligen hittade rätt när jag bläddrade genom Mio reklamen häromveckan. Serien heter Plain och man väljer själv bordsskiva samt underrede efter eget smak och tycke, från 1 650 kr.

Soffbordet Plain. Bild lånad från Mio

Matta: enkel, snygg och billig...Ayla från Rusta 399 kr.

Matta Ayla i grönt. Bild lånad från Rusta

Hall/tv-möbel: då vi behöver massor av förvaringsmöjligheter till alla cd- och dvd skivor vi samlat på oss genom åren. Samt till lite foton och annat smått och gott så funkar det inte med en vanlig tv-möbel för vår del utan vi får satsa på att ha en Malm byrå, 1 295 kr, från IKEA istället. Blir helt klart vårt nästa inköp så vi kan tömma lillens rum på allt vi stuvat in där under rusten.

Malm byrå. Bild lånad från IKEA
Steghylla: om vi får plats efter att ha ställt alla andra möbler på sina rätta ställen så skulle jag vilja ha en "steghylla". Har sett dem på lite olika ställen, vet bla att K-Rauta har dem för 650 kr. Men jag hittar ingen bild på deras hemsida. Däremot har Mio en på sin hemsida.

Bild lånad från Mio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar