torsdag 24 mars 2011

Tjohoooo imon är det fredag =)

Alla veckor bara rusar fram och så även denna och imon är det underbara fredag igen =)

Stackars sonen släpas runt på det ena mötet efter det andra och han fattar antagligen inte ett enda ord av det vi säger. Valutaeffekter, redovisning av orderhedgar, omärderingar och marknadsvärden hit och dit...hur kul kan det vara på en skala för en oinvigd? Själv tycker jag det är himla intressant och väldigt inspirerande att få vara med och ta fram arbetssätt för hela vårt stora bolag...att få sin röst hörd och kunna driva igenom sånt som jag tycker är viktigt.

Igår gjorde maken ♥ ett ryck och fondtapen sitter nu på väggen tillsammans med en halv vägg med vit tapet som inhandlades igår. Fint som sjutton blev det. Färggrant som sjutton också, men mot allt det vita (vita väggar och alla möbler utom soffan i vitt ) samt ett svart golv kommer det att bli kanoners med lite glada färger på ena väggen.

Ser ju bara för taskigt ut med en ljusblå soffa mot väggen som vi har i dagsläget, men vad sjutton gör man när inte plånboken är överfull med kosing? Vill ju att allt ska bli som man har planerat på en gång...men vi tar ett steg i taget. Först golv, väggar och tak, sedan nya möbler.

Nu på em har jag haft njutning och stresshantering gånger 100, var på Karisma och gjorde en helt underbar ansiktsbehandling. Är len som en barnrumpa i ansiktet just nu. Dessutom fick jag mig en sminkning efterråt, så nu känns det lite trist att behöva tvätta av mig innan läggdags, kanske kan sova stående så slipper jag sminka mig i mon =)

Men nu är det soffan och två avsnitt av nya Criminal Minds Suspect Behavior

Ett svart golv kanske det ligger hos oss inom en snar framtid också =9
Detta golv kommer från Bauhaus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar