söndag 27 mars 2011

Framsteg i hallen

Gosigaste "dotter" och hennes sambo förlovade sig i februari och igår fick vi äntligen
fira dem lite och se de vackra ringarna på riktigt ♥
Vet inte riktigt var denna helg tog vägen?!

Fredagskvällen spenderades halvt om halvt i soffan framför finalen av Let´s Dance och resten av tiden i trappen för att hålla i stegen maken klättrade omkring på för att få upp tapeten på väggen. Är inte spec kul att tapetsera en två våningar hög vägg där stegen måste balanseras i trappen, men det går. Framåt tre på natten kom vi i säng, ingen var gladare än jag att det tog slut på tapet just då för annars har vi väl stått där än.

Under gårdagen var det dags att klippa minsta sonen och köpa lite fina blommor till de nyförlovade ♥
Sedan var det städning för hela slanten, välbehövligt med tanke på hur vi lortat runt med sågar, borrar, penslar och vävlim de senaste veckorna.

Lagade tacos tillsammans och sedan spenderade vi hela kvällen och halva natten i uterummet. Framåt tre ramlade vi i säng allihopa och huvudvärken idag visar på att det blivit alldelens för lite sömn och möjligtvis även för mycket alkohol igår.

Blev äggröra och bacon till frukost och efter att degat en stund i soffan och sängar åkte gästerna hem och vi andra tvingade oss att göra ett litet ryck. Maken fick ta matlagningen och jag målningen. I morgon när allt har torkat återstår att se om det är färdigmålat eller ej, måste hur som helst måla insidan var dörrarna en gång till för de har bara fått sig ett lager färg.

Tror jag ska ta och vila en stund igen, kanske dega i soffan med lite Cheese Doodles =)

Tapeterna är på plats i nästan hela hallen nu, nästa steg blir taklister, blombräda och ett nytt element.
Och soffan bara måste bort, den passar verkligen inte in framför fondtapeten...måste få tummen ur och lägga ut annonsen på Blocket! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar