lördag 5 februari 2011

Vårkänslor i denim

I dag var jag och de två minsta sönerna på badhuset och jag måste få säga att jag blev extremt irriterad på deras policy. Här har vi precis pumpat in nästan 4 000 kr i deras bolag för årskort till hela familjen så kan de inte vara det minsta lilla hjälpsamma.

Jag köpte ett årskort för bad/gym/gruppträning och även ett familjekort för bad (då det är billigare att köpa ett familjekort ist för en vuxen och två barn), vilket betyder att jag har två helårskort gällande bad. Tänkte de kunde vara lite smidiga och ta min del i familjekortet och lägga den på äldsta sonen som just nu är den som är utan kort. Men det gick absolut inte enligt dom, för kortet gäller två vuxna och två barn, inte en vuxen och tre barn. Försökte argumentera att tre barn och en vuxen är billigare än två vuxna och två barn, alltså skulle de tjäna på affären...men tji! Hade god lust att be henne dra dit pepparn växer, men jag hade jordens kö bakom mig och dessutom har vi ju bara ett badhus i stan och barnen vill ju bada.

Så Parkbadet i Sandviken står inte högt i kurs hos mig just nu, inte nog med att det är rätt så snuskigt och lortigt där, servicen är urusel och den enda anledningen att jag går dit är som sagt för barnens skull.

Hur som helst var jag på gymet (10 min på stepmaskinen, 15 min på cykel och sedan 35 minuter på löpbandet) medan pojkarna badade. Pinade mig genom passet, för jag har haft ischiaskänning hela dagen - en ilande smärta som strålar genom skinkan och ner i benet. Men träning är bara bra vid ischias, så det är bara att bita ihop.

Sedan har det varit tvätt, bakning och matlagning på schemat, första gången jag sätter mig ner och vilar idag. Så nu blir det sänggång och imorgon är det kalas.


Hittade denna söta jeanskjol på Esprit i förrgår, var eg en annan jeanskjol jag var på jakt efter men den var slutsåld.
Gillar detaljerna på kjolen, dragkedjor och spännen =)
Har även införskaffat mig en söt klänning i denim.
Nu väntar jag bara på våren ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar