tisdag 1 februari 2011

Byggare Bob och hans fru

Nu har maken varit ute och shoppat loss, inspirerad av rusten i hallen har han införskaffat en spikpistol, en häftpistol och en kompressor...nu jäklar ska det spikas =)

Är ju en av de roliga sakerna med att ha hus, när vi flyttade in för fyra år sedan hade vi inte många roliga maskiner, men som husägare blir det något nytt för varje projekt och år. Och livet blir ju liksom så mycket enklare med rätt verktyg och maskiner. Önskar ju många gånger att man hade samma utrustning som snickarna i alla trevliga inredningsprogram på TV.

Hallen uppe var ju inte ens prio ett på vår lista, men när man väl börjar rycka i en liten tapetremsa är liksom projektet igång och då är det lika bra att tuta och köra. Och det ska verkligen bli en befrielse när det väl är klart, hur lång tid det än må ta, för det är pinsamt fult där i dagsläget.

Fast Byggare Bob får klara sig utan sin medhjälpare till fru i veckan, för jobbet tar all kraft och tid just nu. Och när jag äntligen får helg och ledigt ska mannen jobba 12 timmars. Men som sagt var, det får ta den tid det tar...

Makens (och kanske även mina) nya leksaker i form av en spikpistol, häftpistol och kompressor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar