lördag 29 januari 2011

Rea på MQ

Lördag = sovmorgon...love it ♥

Känner att jag har något i kroppen som inte riktigt vill bryta ut, armar och ben är som gele, orken och flåset i botten och ett ständigt tryck över bröstet. Så det fick bli en liten tupplur mitt på dan.

Lillen fick till sin stora glädje följa med sin pappa på innebandyträningen idag, meddelade stolt när han kom hem att han gjort massor av mål ♥

Maken meddelade i sin tur att vi var tvungen att åka till Valbo för att hämta sonens medicin då den var slut på apoteket i stan. Blev en dyr medicin då vi än en gång fastnade innen på rean på MQ (tredje dagen på raken för maken). Men det är ju lika bra att köpa på sig när det är 30-70 % rea.

Köpte en snygg svart tröja från Blueprint till tonåringen, perfekt att ha på sig till skolan då kylan ska hålla i sig ett tag till. Blev även lite t-shirts från Fred Perry och Peak Performance samt några kalsonger från Björn Borg. Nu börjar hans garderob kännas helt ok igen, har varit lite tunt på kläder ett tag då allt som legat i garderoben blivit för smått för den växande unge mannen.

Nu ska vi ta och kika på en film, skönt att mysa lite i soffan en stund =)

Bäst att passa på när det är 30-70 % rea på MQ. Massor av snygga märkeskläder till helt humana priser =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar