onsdag 5 januari 2011

De röda dagarna avlöser varandra

Äntligen sovmorgon i mon, efter att ha klivit upp tidigt i tre dagar. Fördelen med årsbokslut är att dagarna går fort, full fart från det att jag stämplar in tills dess det är dags att gå hem. Och fördelen med mitt jobb jämfört med mitt tidigare är att vi är fyra stycken som jobbar tillsammans och därmed får vi tid för annat, som att vara ledig på röda dagra fast det är bokslut =)

Min förhoppning för morgondagen är att vi ska börja med hallrusten, riva ner lister, sätta Easy Cover och kanske slipa och måla lite lister (måste inventera alla målarfärgsburkar och se vad jag hittar för skoj - har jag tur finns det iaf grundfärg hemma.

Gillar att använda mig av färg från Flügger oavsett om jag målar inne eller ute. Tycker den är dryg och täcker bra. Inne är det endast vit färg vi har testat, men fasaden på huset har tre olika nyanser, fyra om man räknar med grundfärgen. Undrar hur många liter vi har gjort av med sedan vi flyttade hit?! Tänker ibland att jag ska göra någon typ av överslagsräkning på hur mycket vi har rustat huset för, men det har aldrig blivit av. Tur är väl kanske det, för resultatet av uträkningen blir nog alldelens för deprimerande. Är noga med att spara alla kvitton och fakturor på det vi handlat gällande husrusten (mindre noga med vart jag sparar dem - är nog utspritt på minst fem olika ställen vid det här laget) så att jag någon gång ska kunna göra uträkningen...när jag känner mig tillräckligt modig =)


Bild lånad från flugger.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar