måndag 6 december 2010

Sömntuta

I dag har jag varit en riktig sömntuta, först sov jag till halv elva innan kollegorna ringde och väckte mig. Hade lovat att hjälpa dem med rapporteringen då båda två av oss på jobbet som vet hur man rapporterar passade på att vara hemma samtidigt, jag i sängen och han med en sjuk son. De stackars tre som var kvar på jobbet slet som små djur för att få ihop allt men de lyckades med bravur. När klockan var tre hade de klarat av mina viktigaste arbetsuppgifter och skulle ge sig på den andre kollegans. Duktiga var de som redde ut det hela!

Lade mig ner en stund och sov innan klockan ringde för att det var dags att åka till Hälsocentralen, där var det fort överstökat och jag kom ut med ett recept på smärtstillande, en remiss till röntgen samt ett besked om att det troligtvis var gallstensanfall. När jag ändå var i farten tog jag en sväng till Rusta och köpte julgranskulor i silver att pryda granen med samt en vit amaryllis som nu står på vårt köksbord och ser lite ynklig ut.

Efter lite läxläsning och lite mer rapportering tog jag mig en lite lur på tre timmar och nu är jag på benen igen. Sitter som bäst och funderar över hur jag ska göra med jobbet imorgon, ska jag gå dit fast jag inte är riktigt pigg (vilket jag i normala fall hade gjort) eller ska jag vara hemma och vila en dag till? Vi får helt enkelt se hur natten blir samt hur jag känner mig när jag vaknar.

Förresten var bilturen till doktorn en ren fröjd då mannen installerade en kupévärmare i helgen, tidigare hade vi varken kupé- eller motorvärmare och fick alltid sätta sig i en kall bil. Nu var bilen varm och gosig och man slapp sitta med skallrande tänder halva sträckan =)

Snön behåller sitt grepp över våran del av landet och ska man tro tidningarna är det extrem kyla på väg in så den vita julen är nog räddad i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar