söndag 19 december 2010

Sjuk i huvudet eller bara sjuk?

Jag som hade planer på en lugn och skön helg med en massa småpyslandes och lite tillverkning av julgodis. En av dessa infirades, helgen har onekligen varit lugn. Har spenderat den i sängen, på soffan och på badrumsgolvet. Har haft och har fortfarande jordens huvudvärk och till det jordens jäkla yrsel. I går fm var jag så yr att hela världens snurrade fast jag låg ner, trodde jag åkte karusell för hela kroppen liksom pressandes åt ett håll precis som om man åker karusell riktigt snabbt. Givetvis blev jag så illamående att frukosten kom upp. Efter tre svängar till badrummet höll jag mig helt stilla i sängen, för varje gång jag bytte sovställning i sängen slog yrseln till.

Framåt kvällningen tordas jag mig på lite vatten och några strips från barnens köpmat, ännu lite senare blev det en kopp te och ett digestiv. Rena rama bantningskuren vill jag lova.

Nu på morgonen har jag ätit ytterligare ett digestiv och sedan sovit middag i två timmar. Lite småyr fortfarande men inte lika illa som igår. Gruvar mig för morgondagen för jag måste till jobbet om det så blir ambulansfärd dit, har bara några ynka arbetsdagar kvar så det gäller att vara på topp.

Har precis plockat ur den rena disken ur diskmaskinen och sedan gått trapporna upp till datorn, tror jag måste ta lite medicin och gå och sova middag igen...

Ska ta mina baciller med mig och sova middag igen och hoppas de inte
angriper resten av familjen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar