lördag 4 december 2010

Klär granen för fulla muggar

En mycket vacker och halvkall lördag har vi haft idag. Har myst runt här i huset under dagen, eldat i kaminen både i köket samt i uterummet. Tänt en massa ljus i uterummet för att få upp värmen från kalla 13 grader till mer behagliga 22 grader. Sedan har jullådorna hämtats in från förrådet, glöggen har värmts och julsånger i massor har spelats och nu står julgranen halvklädd på sin plats.

För i vanlig ordning går det inte som det tänkt sig för mig, har ju bestämt mig för en gran i rosa, vitt och silver i år och lyckats hitta 12 st rosa kulor som nu hänger på plats i granen. Letar för fullt efter mina kulor i silver och vitt när det slår mig att de åkte i soporna förrförra vintern eftersom mössen bott i lådan tillsammans med alla kulorna. Så nu blir det till att köpa nya i morgon.

Blev ännu mer glad i min nya dator när jag upptäckte att jag kan stoppa minneskortet från kameran direkt i datorn, ska bli så skönt att slippa jaga bort barnen från deras dator för att kunna ladda ner bilderna från kameran.

Svårt att få bra bilder med en dålig kamera i ett mörkt rum, men litegrann syns det iaf. Tycker utebelysningen är så mysig när den snöat över, som fyra små lysande pucklar sticker de upp ur snötäcket.
Håller som bäst på att klä julgranen och då måste uterummet värmas upp med hjälp av den skorstensfria kaminen samt massor av värmeljus. Själv värmer jag upp mig med glögg och julmusik i min nya favoritdator =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar