söndag 28 november 2010

Många påsar blev det igår

Först shoppade vi oss genom SKHLM i Skrärholmens centrum innan vi tog tunnelbanan till Gamla Stan, strosade sedan i sakta mak Drottninggatan upp och dök in på lite butiker här och där. Kallt som sjutton var det så mesta delen av tiden spenderade vi på Gallerian. Hittade en svart klänning på Gina Tricot, en klocka på Ur&Penn, två julstjärnor på fot/lampa på fot på Clas Ohlson, massor av julpapper och snören från Lagerhaus och Panduro samt julklappar till några stycken.

Kom tillbaka till hotellet i tid så vi hann hoppa in i duschen och göra oss klara för julbordet. Var inte så många bord, men allt som ska finnas på ett julbord (utom rödbetor...vem har kalvsylta utan rödbetor?!) och lite till stod framdukat. Det var vackert upplagt och dekorerat och framförallt otroligt gott. Vi åt tills magen gjorde ont, sedan rullade vi upp för trapporna, lade oss på sängen och ojade oss av att vi hade ont i våra spända magar.

Trots de sköna sängarna har jag sovit riktigt dåligt i natt, jag har slarvat med maten i två dagar och det får man sota för förr eller senare. Så idag måste jag försöka tänka till innan jag stoppar något i munnen.

I fredags hade jag planerat från början att vi skulle äta middag på Mamas and Tapas på Kungsholmen, men jag ändrade mig när min kollega pratade om den fantastiska maten på Tjabba Thai. Tur var väl det för i samma veva vi lämnade Tjabba Thai nöjda och glada sköts en man ihjäl precis utanför Mamas and Tapas...hua...det hade vi inte velat uppleva...var är samhället på väg?!

Nu blir det en härlig frukostbuffé som med min mage får bli lite laktosfrifil med lite gott i samt en smörgås och lite kaffe. Sedan tar vi bilen till Heron City/Kungens Kurva och därefrån vidare till Solna City. I Solna ska vi förhoppningsvis hinna träffa vår lilla skruttgumma som bor i krokarna där. Förhoppningsvis ska vi sedan få en lugn och snöfri väg hem mot den lilla staden norröver.

Min nya klocka från Ur & Penn, billigt är perfekt för då kan man unna sig flera.Kunde inte motstå denna julstjärna/fönsterlampa från Clas Ohlson, nedsatt till 99 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar