torsdag 18 november 2010

Ibland har man tur

Jag som hade hela kalendern smockfull med möten idag och sedan trillade de bort av en eller annan anledning under dagen, till slut var det bara ett av möterna som blev av. Hann jag stöka av lite annat ist och kunde gå hem med någolunda gott samvete strax efter 16 =)

Sedan har jag och mellansonen varit på utvecklingssamtal på skolan, massor av beröm och snälla ord fick han där. Gud så skönt att skolsituationen vände från att ha varit en bråkig, stökig klass med noll möjligheter till koncentration och lärdom, till en harmonisk klass med bara glada och positiva barn. För två år sedan ville han knappt gå till skolan för det var så bråkigt och stökigt, han blev stressad och var ofta sjuk. Nu är det aldrig några problem att få dit han, och alla de virussjukdomar han drog på sig i sin sönderstressade vardag är som bortblåsta (tror han har endast en sjukdag denna termin).

En av mina arbetsuppgifter jag hade under dagen var att sammanställa och skicka ut material till berörda personer gällande leverantörfakturor. Och jag gillar ju ordning och reda så givetvis skulle det finnas en framsida/försättsblad även till denna mapp - har dille på att göra försättsblad till precis allt haha.
För att kunna göra ett försättsblad behövs givetvis en bra bild som stämmer in på ämnet, och då är ju Googles bildsök perfekt. Hittade en tecknad bild med en lustig text till, lustig därför att den nästan stämmer in på hur en del företag tänker. Mindre lustigt dock för de små företagen som råkar ut för dessa stora oseriösa bolag som styr och ställer som dom vill. Vi är definitivt inte ett sådant företag, men däremot kan vi som ett stort bolag förhandla till oss bra betalningsvillkor.


Trots att texten på denna bild är väldigt ironisk så stämmer den till viss del, det finns faktiskt ett och annat bolag som jobbar som så att kunden själv måste stöta på innan de betalar. Givetvis tjänar de massor av pengar på att förhala betalningen. Bilden är lånad från mrhomebudget.com.au

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar