måndag 1 november 2010

Halloweenpiffat i uterummet

Måndag morgon och bara till att snällt masa sig till jobbet trots att barnen får stanna hemma i sina sängar och sova (om man bortser från lillen som studsade upp ur sängen samtidigt som mig och nu ligger i schäslongen och slötittar på tv). Mannen ska på utbildning så vi åker samtidigt denna morgon och svärmor får hoppa in som barnvakt. Barnen sköter sig visserligen väldigt bra själva, men lite lunch kan de ju behöva. Dessutom känns det skönare att ha någon här ifall det skulle hända något. Lillen stukade foten igår så han kan behöva lite extra hjälp när han linkar fram med en öm och svullen fossing.

I lördags började vi halloweenpynta lite, hade hoppas på att slippa det i år, men lillen var väldigt bestämd på att det skulle ske. Så nu finns det mesta pyntet på hans rum, i köket hamnade tre ljuslyktor i form av pumpor och i uterummet fick det bli lite höstlöv samt halloweenkonfetti. Mellansonen har satt upp några få spöken och pumpor i sitt rum, mer än så blev det inte i år. Ibland är det skönt att barnen växer upp så man slipper hålla på att plocka fram och tillbaka pyntet.I lördags passade lillen och jag på att Halloweenpiffa lite i uterummet.
Har köpt ett gulligt litet brickbord på Rusta som fick göra den söta lilla katten vi fick från våra kära grannar
sällskap vid skjutdörrarna.
Till en början fick bordet hysa min Chai latte innan vi fick fram lite ljusstakar, löv från vinrankan samt lite halloweenpynt i form av små spöken, pumpor och häxor.
Lillen passade även på att slå in årets första julklapp som nu snällt får ligga där och vänta på julgranen
som om 1,5 månader ska stå på exakt detta ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar