måndag 22 november 2010

Fyradagarsvecka

Måndagmorgon igen då, men som tur är har jag bara en fyradagars arbetsvecka. På fredag åker jag och mannen till Stockholm och vilar upp oss med god mat, god sömn, shopping och hotellfrukost =)

I går kväll fyllde vi på vedförrådet med ytterligare 1,4 kubik ved, nu bör vi klara oss hela vintern lång. Trodde väl aldrig det skulle gå åt så här mycket ved, såg ut att ha hur mycket som helst efter första inköpet på 3 kubik. Men vi insåg rätt snart att det var en svindlande åtgång och 1,5 kubik till hämtades. Totalt har vi köpt strax över 7 kubik, ska bli intressant att se hur mycket av det som finns kvar framåt våren. Nu eldar vi iof runt 7-8 timmar varje dygn så det är klart att det förbrukas rätt så rejält. På morgonkvisten och en stund på em innan kaminen blivit varm kör vi luftvärmepumpen, och än så länge har det räckt för att hålla huset varmt.

Undersidan av mitt vänstra knä börjar nu anta en grön-blå-lila nyans efter gårdagens smäll, men den har svullnat ner så nu kan jag gå normalt på plan mark. Nerför trappen är det fortfarande kämpigt att ta sig. Får bli hissen på jobbet om jag ska hinna mellan mötena idag.

Nu ska jag skynda mig att göra lite frukost till killarna så de kommer iväg till skolan.

Lillskruttan har åkt hem till sitt hus nu efter att ha tillbringat helgen hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar