tisdag 16 november 2010

1 år på jobbet

Vissa dagar är bara tunga, jobbiga och stressiga. Idag var det en sån dag som man bara önskar att man aldrig klivit ur sängen =(

Började dagen med att brottats med först soptunnan och sedan garagelåset som frusit i 10 minuter. Kom halvspringandes in på jobbet i god tid före första mötet för att bli inkallad omedelbums i ett annat möte som jag inte alls visste om att det skulle hållas. De hade ju nästan hunnit färdigt eftersom de börjat 15 min innan jag kom dit, min del i det hela blev att vara speaking partner framöver mellan vårt företag och en av våra leverantörer som vi legat i tvist med. Tjohej, det var jag ju inte alls beredd på så där tidigt på morgonen, men det var bara till att pressa in lite tid i schemat sent på em.

Sedan har jag betat av morgonmöte, budgetmöte, 5 min lunch och sedan raka vägen ut i verksamheten på ekonomisk uppföljning på en av "mina" fabriker, med tanke på den bristande tiden för förberedelser så fick de bara en halv genomgång även denna månad. Tillbaka på jobbet igen hann jag svara på lite mail och boka lite valutakontrakt innan jag rask jobbade av två korta möten gällande valutasäkringar.

Klockan 15.45 kunde jag äntligen varva ner och börja titta på problemet från morgonens första möte. Sammanställde det jag hade för stunden och mailade ut till alla inblandade sedan raskt mot bilen för hemfärd. Kallt ute = isiga rutor...kuligt värre att skrapa rutor =(

Nu ska jag försöka sätta mig ner och förbereda mig inför morgondagens telefonmöte med det europeiska säljbolaget gällande förskottsfakturering, jag som är så stressad i min hjärna just nu att jag knappt minns vad en kundfordring är...kommer gå skitbra det här...hmmm kan jag inte bara få lägga mig på soffan och moffa ostkrokar ist?!

Firade 1 år på jobbet idag...eller firade var väl fel ord. Kom på nu när jag kom hem att det var min ettårsdag idag. Får bli till att börja min första dag på mitt andra år med friska, nya, positiva tag!


Denna bild symboliserar väldigt bra hu jag har det just nu. Massor av papper och jobb på mitt skrivbord och väldigt många frågetecken i min hjärna. Hoho är det någon hemma därinne??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar