torsdag 28 oktober 2010

Vädoftande tvål från Rusta

Var in på Rusta i förrgår och kollade runt lite på allt möjligt, hittade en otroligt vacker och stilren flytande tvål som dessutom doftar ljuvligt gott. Att priset, 19.90, dessutom är lågt gör ju det hela så mycket bättre. Tvålen finns i flera olika färger och dofter men jag föll för doften Rose Pearl.

Gårdagen var en ren jobbardag, blev inte upplockad för hemfärd förren 19.30 så då blev det bara till att rosta två mackor, göra i ordning lite te och bänka oss framför tvn. Först Arga Snickaren som sändes här från staden, hemmifrån en barndomsvän till mig som haft några tunga år och därmed inte haft ork till att göra färdigt sitt hus. De personer de är hemma och rustar hos får ju sig ett och annat sanningens ord, välbehövligt och välförtjänt många gånger. Men jag kan faktiskt förstå dem ibland, kanske inte att en del väljer att bo i ren och skär misär, men att man liksom fastnar och inte kommer igång igen. Det är så mycket som händer och sker i ens liv som gör att orken bara försvinner.

Sedan blev det ett avsnitt av Greys Anatomy innan kudden och jag hade en date.

Idag har jag ännu en fullspäckad dag i kalendern, men jag måste se till att vara hemma senast 18 för både jag och mellansonen har fredagsfika i morgon så det står bakning på kvällsschemat.

Tvålen kommer från Rusta och doftar ljuvligt gott. Dessutom är den snygg och stilren.

1 kommentar:

  1. Jag saknar dig bästa gudmor! <3 Dig och hela familjen! Jag är sjukligt avundsjuk på din dejt med kudden, du måste ha en dejt med mig snart!:) Jag Älskar Dig & Er! <3<3 /E

    SvaraRadera