onsdag 6 oktober 2010

Tänk vad det kan vara lätt ibland

Efter gårdagens alla IT problem har datorn nästan betett sig exemplariskt. Den har inte lagt av en enda gång (mot normala 2-4 gånger per arbetsdag) och den har snällt producerat alla rapporter jag bett om. Var bara en enda gång jag fick stänga ner excel då programmet hängde allt annat i datorn, men herregud det var ju överkomligt. Därmed var allt rapporterat och klart samt alla KPI.er framtagna och utskickade redan vid tretiden. Sedan kunde jag i lugn och ro börja ta fram materialet till revisorerna som kommer på fredag

Kvällen blev ju även den kalasbra, först Arga Snickaren och sedan säsongsstart av Grey's Anatomy. Efter förra säsongens brakavslutning började denna säsong lite mer lågmält och dämpat (men ett bröllop som avslutning är ju inte helt fel).

Hittade precis en utebelysning (eller snarare två) på IKEA som jag mer än gärna kan tänka mig att ha på förrådet. De kommer från serien Upplid och den överst kostar 449 kr och den nedersta 249 kr. Hade jag kunnat välja hade det blivit den nedersta, men tyvärr skulle inte det fungera på förrådet då den skulle komma ivägen för dörrarna. Måste bli en lampa som sitter ovanför dörrarna och lyser nedåt.

Lamporna kommer från IKEA och ingår i serien Upplid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar