söndag 31 oktober 2010

Solig söndag och vintertid

Då var det dags att ställa om till vintertid igen och trots att vi skulle få sova en extra timme vaknade jag en gång i timmen från klockan 5 och framåt. Är dyngtrött för jämnan men när man ska få sova är man pigg och alert ist?!

Låg iaf kvar till strax efter 9 för är det söndag så är det! Sedan har jag varvat "jobbjobb" med "hemmajobb". Har knåpat lite vid jobbdatorn och dessutom tagit tag i målningen av dörrkarmen vid ytterdörren, så även om det bara är grundat är det iaf ÄNTLIGEN vitt och fint vid dörren. Återstår ganska mycket spacklingsjobb på den söndertuggade dörrkarmen (den tidigare ägaren hade en schäfer som trodde den var en grizzlybjörn, så vi har lite skador här och var i huset som vi fått fixa till), men jag ville iaf få resten av dörrkarmen grundad och klar så får vi ta tag i spacklingen lite senare.

Mamsen var förbi en sväng och fikade med oss, men annars har vi bara poat runt här hemma hela dagen. Ska ta tag i middagen nu, har inte den blekaste aning om vad det blir, men någonting ska vi nog kunna knåpa ihop trots en mycket fantasilös hjärna.

Nu är den brunröda dörrkarmen ett minne blott, vit och fin kommer den ist att bli.
Än så länge har jag bara fått på ett lager grundfärg, men jag kan säga att det ser så mkt bättre ut redan nu =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar