söndag 17 oktober 2010

Prince of Persia

Efter att familjen åkt hem igår kväll laddade vi andra upp med huvudvärkstabletter (inte för att vi inte vill vara som alla andra och ha lördagsmys med chips och oskkrokar utan för att mannen har smittat oss med sina elaka influensabaciller), vatten och clementiner, sedan blev det filmtajm i soffan.

Kvällens film var Prince of Persia och den var absolut helt ok, efter många, många dåliga filmer fick vi äntligen se en som var sevärd. Barnen tyckte den var lite svår att förstå ibland bara.

Från producenten av ”Pirates of the Caribbean” kommer här ett actionäventyr som utspelar sig i det mytomspunna Persien. Prinsen Dastan (Jake Gyllenhaal) lever ett inte allt för seriöst liv, och motvilligt måste han samarbeta med en mystisk prinsessa (Gemma Arterton). Tillsammans är de tvungna att kämpa mot mörka krafter för att beskydda en uråldrig dolk som kan släppa lös ”The Sands of Time”. Dolken är en gåva från gudarna som gör att innehavaren kan gå tillbaka i tiden och ändra framtiden - och bli härskare över världen. (Text lånad från sf.se)


Med tanke på hur mycket c-vitamin lillen får i sig borde han aldrig vara sjuk, fast iof är han sällan det också.
Till hans stora glädje är ju säsongen för clementiner, mandariner och apelsiner snart i full gång


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar