söndag 24 oktober 2010

PartyLite

Idag har jag varit på en PartyLite-visning, min kusin ska börja sälja deras produkter och hade sin första visning idag. Ojoj, här gällde det att hålla hårt i plånboken ljusnörd som jag är. Man kan aldrig få för många ljus och ljuslyktor!!!

En trevlig stund hade vi och lite pengar spenderades också. Bokade även in en egen visning så kusinvitamin får träna lite mera. Så lördagen den 13 nov. kl. 18.00 kommer jag att ha PartyLite-visning hemma hos mig och då tänkte jag att vi kunde tjyvstarta julen lite (sitter just nu och tar mig hösten/vinterns första glas med Julmust special, så jag har tjuvstartat julen redan) med glögg och gott tilltugg till detta =)

Finns hur mycket fina ljus, ljuslyktor och dofter som helst i deras sortiment. De dofter jag föll mest för finner ni nedan. Då jag bokade in en visning hos mig i november fick jag ett miniatyrglasljus gratis. Hade dessutom turen att vinna gåvan som lottades ut, var iof inget jag skulle ha köpt om jag fick välja själv men jag fick indikationer på att någon ville ha en sådan så tomten kanske kommer med ett hårt paket i år =)

Några av alla de härliga dofter som finns att välja på:
Säsongens Kryddor: En sjudande blandning av vanilj, kanel och nejlikor som sveper in ditt hem i en mysig, rofylld atmosfär.
Halloween Natt: Rik smörkola, vanilj och kryddor rörs långsamt samman till blandning av varm söt toffé. Det är en krämig och söt godsak.
Päronchampagne: Vår bubblande friska doft, som påminner om den utsökta aromen hos Champagne, sötad med saftiga dofttoner av päron. Helt perfekt för stora och små fester eller högtider
Vita Snöbär: Söta bär, äpplen och frukter håller sig färska i vinterns friska luft samtidigt som en nypa vanilj och mysk skapar värme. Det är det bästa av två världar!


Bilder lånad från partylite.se
Ljuslyktorna på den nedersta bilden föll jag pladask för, så det får nog bli mitt nästa inköp.
Kanske en julklapp till mig själv =)


1 kommentar:

  1. Jag fick kalasfina fönster!! Det var en firma som tog 60 kr rutan, in-ute-mellan. Det kan nog bli billigast om man har många fönster och om dom ska tas mellan. Vi har 13 st, bara in-ut. Sen tog dom fem små in-ut-mellan nere. Allt tog 1,15 min. När jag kom hem såg det inte ut som att det satt glas i, så fina :)

    SvaraRadera