lördag 18 september 2010

Lördagsgöra

Fredagar brukar i normala fall betyda köpmat för oss, men igår fick det bli rester trots många protester och mycket knorr från barnen. Vi hade ju hela kylen full av goda hemmagjorda köttfärsbiffar sedan torsdagen. Fick givetvis lova barnen att de ska få köpmat idag ist.

Igår satt vi hela avdelningen tillsammans och gjorde lite förberedande arbete inför hard close samt planerade de kommande månaderna. En slapp och skön dag med andra ord. Mannen har flitigt städat ovanvåningen i två dagars tid, så det var så fint när jag kom hem från jobbet =)

Fick bli en helkväll i soffan, först Idol och sedan tittade vi på Angelina Jolies nya film Salt. Filmen var väl lite väl overklig ibland, men helt klart sevärd och bra. Hände någonting hela tiden, så man hann inte slöa till.

Alldelens innan filmen kom lill-stumpan och hennes vän på besök, de skulle sy färdigt sin maskeradkostym (en söt liten nyckelpiga) inför kvällens stora party. Temat är djur och det skulle vara grymt kul att se alla 100 personer som svassar omkring i diverse djurkostymer haha. Trevligt att de vill komma och mysa med oss en fredagskväll ♥
Fm idag har vi spenderat på en blöt fotbollsplan i Valbo, sista matchen för säsongen och de slutade med flaggan i topp, seger med 3-2 =)
 
Väl hemma igen tog jag tag i lite trökgöra, sortera alla mina Amelia, Sköna Hem, Allt i Hemmet, osv. Trots att jag givit bort massor av tidningar tidigare så har jag massor kvar här hemma. Nu har jag gjort ännu en urrensning och lagt en stor hög som jag ska ge bort samt slängt en massa Vi i Villa och Leva & Bo i tidningsinsamlingen. Så nu är det rensat och fint i hyllan i vardagsrummet igen.

Den ursprungliga tanken var att jag skulle ha tidningar i två korgar i vardagsrummet, fungerar inte så bra i praktiken när man inte gör sig av med samma antal tidningar som man får varje månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar