onsdag 4 augusti 2010

Regnig dag

Blev väckt av ett sms från jobbet i morse, bara att kliva upp och jobba lite. Tyvärr är det segt som bara den att jobba hemifrån och våra excelfiler är ju inte så små och enkla som man kunde önska sig. Så varje excelfil tar mellan 15-30 min att öppna. Hittade på felet och kunde iaf tala om att så här ser det ut och vi kan inte göra någonting åt det så länge som alla är på semester.
.
Så nu har jag gått på semester igen...hoppas jag iaf...
.
Men vad ska man hitta på att göra på sin regniga semester då? Lutar åt att det blir en enda stor städdag. I går när jag kom hem från jobbet rensade jag ur en hel sopsäck med kläder ur min garderob, så nu är det rent och fint där. Sedan dammsög jag och skurade och efter det gav jag barnen rostat bröd...hur smart var det på en skala? Nu är det ju smulor i hela huset ist, för de är kvicka att sprida ut det som de smular i köket.
.
Har en hel hög med tidningar, en massa bilagor till Aftonbladet och Expressen som jag inte läst ännu. Får nog ta en paus i städandet och slå mig ner i uterummet och plöja igenom lite tidningar.
.
Det får nog bli min regniga semesterdag det...

Vårt älskade uterum som är härligt att sitta i året runt, förutom när det är stekande sol ute för då blir det över 40 grader i uterummet. På vintern är det visserligen kallt, men då tänder man en massa värmeljus samt den skorstensfria kaminen så är det snart varmt och gosigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar