måndag 30 augusti 2010

Helgen kom och gick i rasande fart

Vet i vanlig ordning knappt var dessa två lediga dagar tog vägen, tur det kommer två nya snart igen. Lördagen gick åt till att sälja fika på lillens fotbollsmatch, lite städning, en tripp till IKEA samt en lång fikastund med gumsan. Söndagen tillbringade jag och mannen bakom det nya förrådet, dags för etapp 2...bygge av vedförråd. Så vi har grävt, vägt in lite lecablock, sågat, sågat lite till och slutligen skruvat lite och slutligen var stommen och golvet på plats.

Måndag morgon blev det i vanlig ordning också, dagen kommer att tillbringas på jobbet (var annars??) där jag ska köra utbildningsetapp 2 för marknadsgänget samt besöka vår kund- och leveratörsreskontra samt fakturaenheten. Vi hyr in dessa tjänster från ett shared service center och det fungerar inte alltid som vi har tänkt oss, inte deras fel utan snarare våra "gubbar" som ger dem felaktig information. Så idag ska vi försöka sätta oss ner och reda ut en del felaktigheter som har uppstått samt fundera på hur vi undviker dessa problem i framtiden.

Sedan är det ju givetvis lunchträning, ska sätta fart och packa väskan nu så jag och tonåringen inte kommer för sent. De övriga tre i familjen snusar och sover för de är lediga i dag (ibland är världen bra orättvis haha)

Det fina med dessa små projekt är att man kan använda sig av spillvirke från tidigare större projekt. så vi har köpt lite nytt, men mest använt oss av virke från "bra-att-ha-högen" =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar